Exchange; Den Haag

Exchange

Krijg zakelijke e-mail en verhoog de productiviteit, terwijl uw organisatie beschermd blijft.

Houd de touwtjes zelf in handen

exchange; Den Haag; office365

Met Exchange kunt u uw oplossing aanpassen aan uw specifieke behoeften en ervoor zorgen dat uw communicatiemiddelen altijd beschikbaar zijn terwijl u de touwtjes in handen houdt.
Schakel ‘s nachts over naar de cloud, implementeer op locatie of beheer een hybride implementatie met zowel lokale als onlinepostvakken.
Beheer krachtige mogelijkheden, waaronder preventie van gegevensverlies en teampostvakken, vanuit het gebruiksvriendelijke webgebaseerde Exchange-beheercentrum.
Met rolgebaseerde toegang kunt u Exchange efficiënt beheren en taken delegeren.
Met Exchange-archivering, grote postvakken en bewaarbeleid kunnen uw gebruikers belangrijke gegevens op één plaats bewaren en kunt u zorg dragen voor de opslag- en nalevingsvereisten.

Doe meer op elk apparaat

exchange; Den Haag; office365

Met Exchange kunnen gebruikers productiever zijn omdat het ze helpt bij het beheer van een stijgende communicatie tussen meerdere apparaten en bij een effectievere teamsamenwerking.
Gebruikers kunnen sneller en meer gedaan krijgen met een overzichtelijk postvak IN dat alleen op relevante en belangrijke informatie is gericht.
Verbeter de samenwerking met teampostvakken waarmee gebruikers sneller kunnen werken in teams waarvan ze deel uitmaken en eenvoudig informatie kunnen delen.
Cocreatie, documentopslag en versiebeheer worden verzorgd door SharePoint terwijl berichtafhandeling plaatsvindt in Exchange.
U kunt communicatie vereenvoudigen door Exchange aan te passen en webgebaseerde apps voor Outlook en Outlook Web App te integreren.
Eenmalige aanmelding bij apps vermindert de complexiteit voor gebruikers.

Bescherm uw organisatie

exchange; Den Haag; office365

Met Exchange kunt u zakelijke communicatie en gevoelige informatie beschermen en interne en wettelijke naleving vereenvoudigen.
Ingebouwde verdediging tegen virussen, spam en phishing-aanvallen biedt een actieve bescherming van uw communicatie.
Functies voor preventie van gegevensverlies identificeren, controleren en beschermen gevoelige gegevens middels uitgebreide inhoudsanalyse, en beleidstips in Outlook informeren gebruikers over beleidsschendingen voordat gevoelige gegevens worden verzonden.
Uw compliance officers kunnen In-Place eDiscovery voor Exchange, SharePoint en Lync uitvoeren vanuit het eDiscovery Center om gegevens van uw organisatie te identificeren, vast te houden en te analyseren.
De gegevens blijven altijd op hun plaats staan.
U hoeft dus geen afzonderlijke gegevensopslag te beheren.