Lync; Den Haag

Lync

De nieuwe vorm van UC: Universele Communicatie

Lync verbindt mensen, overal

Microsoft Lync is een uniform communicatieplatform voor bedrijven.
Met Lync worden personen overal met elkaar in contact gebracht, in Windows 8 en andere besturingssystemen op mobiele apparaten, zodat zij dagelijks productief kunnen zijn.
Lync bestaat uit een samenhangende client voor beschikbaarheidsinfo, chatberichten, spraak, video en vergaderingen.
Lync-gebruikers kunnen contact leggen met wie dan ook op Skype en daardoor communiceren met honderden miljoenen personen wereldwijd.
lync; Den Haag; office 365

Contact maken met de buitenwereld

Dankzij Lync-federatie kunt u veilig gebruikmaken van geïntegreerde communicatie via internet met klanten, leveranciers en partners die Lync of Skype gebruiken.

lync; Den Haag; office 365

Overal in contact blijven

Met Lync kunnen gebruikers overal waar ze netwerkverbinding hebben, veilig communiceren. Bovendien wordt Lync automatisch aangepast aan de netwerkkwaliteit.

lync; Den Haag; office 365

GEBRUIK een apparaat naar keuze

Lync maakt communicatie eenvoudiger in een consistente, vertrouwde omgeving die beschikbaar is op Windows-pc's, Mac, Windows Phone en smartphones met iOS en Android. De nieuwe ingesloten Lync-app voor Windows 8 en Windows RT biedt een naadloze aanraakfunctionaliteit.

lync; Den Haag; office 365

Communiceren op de juiste manier

Lync integreert audio- en videogesprekken, Lync-vergaderingen, aanwezigheidsgegevens en chatgesprekken in één eenvoudig te gebruiken client, waardoor u gemakkelijk kunt kiezen en schakelen tussen verschillende vormen van communicatie.

lync; Den Haag; office 365

Profiteren van op standaarden gebaseerde HD-video

Lync gebruikt open standaarden, waaronder H.264 SVC, om een video-ervaring van hoge kwaliteit te bieden op een groot aantal apparaten.

lync; Den Haag; office 365

Virtuele vergaderingen effectiever maken

Houd vijf deelnemers tegelijkertijd in beeld dankzij de nieuwe ondersteuning voor vergaderingen met meerdere personen met HD-video. U kunt zelf kiezen wie u wilt zien of dit door Lync laten bepalen.

lync; Den Haag; office 365

Eenvoudig deelnemen aan vergaderingen

Met één tik of klik op uw smartphone, tablet of pc neemt u deel aan een Lync-vergadering.

lync; Den Haag; office 365

Lync-vergaderingen uitbreiden tot buiten uw organisatie

Lync Web App stelt pc- en Mac-gebruikers in staat om vanuit een browser deel te nemen aan een Lync-vergadering en biedt een volledige vergaderervaring online, inclusief chatgesprekken, spraak, video met meerdere personen, gegevenssamenwerking en gegevensdeling.

lync; Den Haag; office 365

Notities maken in OneNote

Met OneNote-share kunnen deelnemers aan Lync-vergaderingen digitale notities maken en delen.

lync; Den Haag; office 365

Snel en intuïtief de beste communicatiemethode vinden

Het Lync-snelmenu is een menu dat wordt weergegeven boven een contactpersoon in de lijst met Lync-contactpersonen. Hier ziet u de beschikbare communicatiemethoden.