OneDrive; Den Haag

OneDrive for Business

Veilige en betrouwbare cloudopslag.

Eén plaats voor alles in je werkleven.

Sla je werkbestanden op in OneDrive for Business zodat je ze altijd bij de hand hebt.
onedrive; Den Haag; office 365

Opslaan

Sla al je bestanden veilig op en deel ze met collega's. Elke gebruiker krijgt wel 1 TB opslagruimte.

onedrive; Den Haag; office 365

Synchroniseren

Synchroniseer bestanden op al je apparaten en bekijk ze altijd en overal, zowel online als offline.

onedrive; Den Haag; office 365

Zoeken

Dankzij de krachtige zoekmogelijkheden vind je je bestanden snel en gemakkelijk terug.

Eén plek om samen te werken.

Je krijgt samen meer werk verzet, in real time, waar je team zich op dat moment ook bevindt.
onedrive; Den Haag; office 365

Delen

Deel je bestanden veilig met collega's, zakenpartners of zelfs je klanten. Je kunt gemakkelijk zelf bepalen wie elk bestand mag bekijken en bewerken.

onedrive; Den Haag; office 365

Bijdragen

OneDrive is volledig geïntegreerd met Office. Het is dus gemakkelijk om documenten samen met anderen in real time te maken, bewerken en reviseren en zelfs te bespreken op Yammer.

onedrive; Den Haag; office 365

Beheren

Met versiecontrole weet je zeker dat iedereen aan het recentste document werkt en kan iedereen ook eerdere versies bekijken of terugzetten indien nodig. En op het gepaste moment kun je een vlot revisie- en goedkeuringsproces opstellen.

Eén plaats gebouwd op ondernemingsbrede IT

Laat gebruikers hun beste werk verrichten terwijl alles veilig blijft.

Eenvoudig

OneDrive for Business maakt deel uit van de tools voor samenwerking en productiviteit van Microsoft Office 365 die in de cloud beschikbaar worden gesteld.

De OneDrive van je bedrijf beheren is gemakkelijk.
Met de beheerportal van Office 365, die je overal kunt bereiken, bepaal je je opslagruimte en beheer je je gebruikers en instellingen.
Bovendien heb je de vrijheid om oplossingen die fysiek in het gebouw aanwezig zijn te combineren met OneDrive for Business in de cloud.

Veilig

Microsoft wordt erkend als marktleider op het vlak van cloudbeveiliging omdat ze zelfs voor de meest geraffineerde organisaties beschikken over geschikte beleidsregels en functies.
Je bestanden zijn de jouwe.
We beveiligen ze en beschermen je privacy.

We bouwen verder op onze ervaring met het ontwikkelen van bedrijfssoftware en het beheren van online services: ons team werkt voortdurend verder aan de verbetering en uitbreiding van OneDrive for Business om te zorgen dat het een uiterst beveiligde productiviteitsservice is die voldoet aan de strengste normen en regels van de sector.

Betrouwbaar

Office 365 is de eerste grote cloudgebaseerde productiviteitsservice met geïntegreerde beveiligingsframeworks op basis van de ISO 27001-normen en geverifieerd door onafhankelijke auditors.

Microsoft garandeert 99,9% uptime met een financieel ondersteunde SLA en we bieden al onze klanten een indrukwekkende overeenkomst voor gegevensverwerking, de modelclausules van de EU en een bedrijfsassociatieovereenkomst van HIPAA.