Powerpoint; Den Haag

Maak uw punt

Presenteer uw verhaal duidelijk en overtuigend en boek zo sneller resultaat.

PowerPoint waar en wanneer u maar wilt

PowerPoint werkt op al uw apparaten.
Installeer de mobiele app van Word om ook onderweg productief te zijn.

Maak indruk met uw ideeën

powerpoint; Den Haag; office365

Blijf to the point

Gebruik de laseraanwijzer en pen om de aandacht op uw argumenten te vestigen. Zoom in op punten die u wilt benadrukken. En gebruik de timer om gefocust te blijven en toehoorders bij de les te houden.

powerpoint; Den Haag; office365

Blijf flexibel

Met de navigator kunt u snel schakelen tussen dia's (op volgorde of willekeurig) vanuit een visueel raster dat direct kan worden weergegeven. Toehoorders zien alleen de dia die u hebt geselecteerd.

powerpoint; Den Haag; office365

Houd de controle

Wanneer u uw presentatie op een tweede scherm projecteert, worden de dia's en de weergave voor presentator automatisch op de juiste schermen weergegeven. Geen gedoe met instellingen en apparatuur.

Ontwerp maakt een verschil

powerpoint; Den Haag; office365

Maak het mooi

Geef uw presenstatie in een handomdraai een fraaie vormgeving. U kunt kiezen uit een scala aan ontwerpthema´s en variaties.

powerpoint; Den Haag; office365

Maak het bijzonder

Om uw verhaal extra visuele impact mee te geven, kunt u afbeeldingen en video´s toevoegen en bewerken. Bovendien kunt u met inventieve overgangen werken tussen dia´s, en animaties, diagrammen en grafische effecten toevoegen.

powerpoint; Den Haag; office365

Wees creatief

Voeg iets extra´s toe. Dankzij de hulplijnen kunt u gemakkelijk vormen, tekstvakken en video's op uw dia's uitlijnen.

Werk samen voor het beste resultaat

powerpoint; Den Haag; office365

Werk met dezelfde versie

Uw presentaties worden standaard online op OneDrive of SharePoint opgeslagen. Dus als u iedereen een koppeling naar uw PowerPoint-bestand stuurt, met de weergave- en bewerkmachtigingen, hebben zij de laatste versie.

powerpoint; Den Haag; office365

Werk samen

Werk tegelijk met uw team aan dezelfde presentatie zonder dat het wat uitmaakt of u in PowerPoint op uw computer of met PowerPoint Online werkt.

powerpoint; Den Haag; office365

Blijf up-to-date

Plaats opmerkingen naast de dia die u aan het bespreken bent, vanaf uw telefoon, tablet of pc/Mac. Iedereen ziet wie er heeft gereageerd op wie, en wanneer.

Office is overal

Open, bewerk en bekijk documenten via uw iPhone, Windows Phone®, iPad®, Android-telefoon of het web. Met Office Mobile en Office Online kunt u ook onderweg productief zijn.

Snel ontwerp

Bespaar tijd en geef uw documenten een professionele uitstraling met behulp van sjablonen. U hebt keus uit Word-sjablonen in maar liefst 40 categorieën.

Deskundig advies

Ontdek nieuwe functies en leer van experts hoe u nóg mooiere documenten kunt maken, bewerken en opmaken.