Publisher; Den Haag

Spring eruit

Publisher helpt je bij het gemakkelijk creëren, personaliseren en delen van een breed scala aan publicaties en marketingmateriaal van professionele kwaliteit.

Publisher waar en wanneer u maar wilt

Publisher werkt op al uw apparaten.
Installeer de mobiele app van Publisher om ook onderweg productief te zijn.

Eenvoudige hulpmiddelen om uw foto's eruit te laten springen

publisher; Den Haag; office365

Afbeeldingen wisselen

Importeer al uw afbeeldingen naar één canvas in Publisher en vervang afbeeldingen in uw ontwerp met slepen en neerzetten. Experimenteer om de juiste afbeelding te vinden, zonder kostbare tijd te verliezen.

publisher; Den Haag; office365

Effecten

Gebruik professionele effecten voor tekst, vormen en illustraties, zoals zachtere schaduwen, weerspiegelingen en OpenType-functies (zoals ligaturen en alternatieve stijlen), die gemakkelijk zijn te gebruiken, omdat ze net zo werken als de effecten in andere Office-programma's die deze effecten ondersteunen.

publisher; Den Haag; office365

Online-afbeeldingen

Gebruik Publisher om in uw onlinealbums op Facebook, Flickr en andere services te zoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan een document toe te voegen, zonder ze eerst op uw pc, laptop of tablet op te hoeven slaan.

publisher; Den Haag; office365

Achtergrondafbeelding

Gebruik uw foto's als een HD-achtergrond voor pagina's en geef uw publicaties een professionele, stijlvolle uitstraling.

Personaliseer uw publicaties met vertrouwde hulpmiddelen

publisher; Den Haag; office365

E-mail samenvoegen

Voeg met de vertrouwde hulpmiddelen voor e-mail samenvoegen foto's en links in en maak zo uw nieuwsbrieven, kaarten en e-mail veel persoonlijker.

publisher; Den Haag; office365

Tabblad Verzendlijsten

Alle personaliseringsmogelijkheden vindt u op één plaats op het lint.

Publiceer zoals uw doelgroep
dat het liefst ziet

publisher; Den Haag; office365

Vereenvoudigd delen

Uw documenten worden standaard in de cloud opgeslagen. Delen en samenwerken is niet meer dan het versturen van een link.

publisher; Den Haag; office365

Foto's afdrukken

Nu is het zelfs nog makkelijker om uw publicaties of fotoalbum in een kopieerwinkel te laten afdrukken en al uw pagina's op te slaan in een algemene bestandsindeling voor foto's, zoals JPG.

publisher; Den Haag; office365

E-mail

Deel een pagina in een e-mail of verzend de hele publicatie als HTML in een e-mail. Alle pagina's worden automatisch samengevoegd tot één bericht.