Word; Den Haag

Blijf schrijven

Word is nu beter dan ooit.
U kunt nu nóg gemakkelijker lezen, schrijven, samenwerken en ideeën presenteren, waar u ook bent.

Word waar en wanneer u maar wilt

Word werkt op al uw apparaten.
Installeer de mobiele app van Word om ook onderweg productief te zijn.

Duidelijk? Meer dan duidelijk.

word; office365; Den Haag

Gemakkelijk lezen

In de leesmodus kan tekst automatisch in kolommen worden verdeeld voor meer leesgemak. En doordat er minder menu's zijn, kunt u zich beter op de inhoud concentreren.

word; office365; Den Haag

Gemakkelijk schrijven

Met het vertrouwde Word kunt u snel en gemakkelijk documenten maken, bewerken en delen. De meeste mensen kunnen Word-documenten openen en bewerken. Het is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld.

word; office365; Den Haag

Overal gemakkelijk werken

Met OneDrive hebt u 15 GB opslagruimte in de cloud. Dus als u Office-apps op uw mobiele apparaten installeert, beschikt u altijd en overal over de nieuwste versie van uw bestanden.

Het zijn niet zomaar woorden.
Het is een gesprek.

word; office365; Den Haag

Werk in teams

Delen is nu eenvoudiger. Uw bestanden worden standaard online op OneDrive of SharePoint opgeslagen. Stuur de andere gebruikers een koppeling naar hetzelfde bestand, met weergave- en bewerkmachtigingen. U hebt dan allemaal de nieuwste versie van het bestand.

word; office365; Den Haag

Werk samen

U kunt samen met uw team gesprekken voeren, samenwerken en in realtime aan documenten werken met Word Online.

word; office365; Den Haag

Volg wat er gebeurt

U kunt wijzigingen bijhouden en opmerkingen toevoegen direct naast de tekst die u aan het bespreken bent. Iedereen kan het gesprek volgen en op de hoogte blijven van wijzigingen in de tekst, indeling en opmaak.

Goed gedaan

word; office365; Den Haag

Fraaie vormgeving

Experimenteer met live lay-outs op uw desktop en tablet. Sleep een foto, video of een vorm naar de gewenste plek en de omringende tekst past zich direct automatisch aan. Het object en de omringende tekst blijven precies daar staan waar u de muisknop loslaat.

word; office365; Den Haag

Professionele uitstraling

Geef uw documenten een professionele uitstraling door grafieken, foto's, video's en diagrammen perfect uit te lijnen op de tekst. Er verschijnen handige hulplijnen die vanzelf weer verdwijnen wanneer u ze niet meer nodig hebt.

word; office365; Den Haag

PDF´s bewerken

Aan deze functie zult u veel plezier beleven. Als u een PDF-bestand opent in Word op uw desktop, kunt u de inhoud, zoals alinea's, lijsten en tabellen, gewoon bewerken alsof het een Word-document betreft.

Office is overal

Open, bewerk en bekijk documenten via uw iPhone, Windows Phone®, iPad®, Android-telefoon of het web. Met Office Mobile en Office Online kunt u ook onderweg productief zijn.

Snel ontwerp

Bespaar tijd en geef uw documenten een professionele uitstraling met behulp van sjablonen. U hebt keus uit Word-sjablonen in maar liefst 40 categorieën.

Deskundig advies

Ontdek nieuwe functies en leer van experts hoe u nóg mooiere documenten kunt maken, bewerken en opmaken.