Yammer; Den Haag

yammer

Uw eigen sociaal netwerk
Yammer is een privaat sociaal netwerk waarmee werknemers verbinding met de juiste mensen kunnen maken, informatie kunnen delen en projecten kunnen beheren.
Er wordt meer bereikt en sneller gewerkt.
yammer; office365; Den Haag

Verander de manier waarop u werkt

Yammer heeft een arsenaal aan features die u in staat stellen beter naar de klant te luisteren, aan hun behoeftes te voldoen en uw omzet te laten groeien.

yammer; office365; Den Haag

Beter samenwerken - in groepen

Verminder meetings en ketting-emails. Werk samen in een Yammer groep: een flexibele, collaboratieve werkplek waar teams samen kunnen werken van elke plek en op elke tijd. Discusseer over project deadlines, deel de nieuwste bestanden en krijg feedback.

yammer; office365; Den Haag

Deel je kennis

Yammer geeft u een middel om kennis en vaardigheden te delen met anderen zodat u het maximale uit uzelf en uw collega's kan halen.
Het begint bij uw profiel.
Maak uw profiel compleet zodat collega's kunnen ontdekken wie u bent, waar u aan werkt en hoe u samen kunt werken.

yammer; office365; Den Haag

Neem deel aan het gesprek

Een aantal van de beste ideeën ontstaan uit spontane gesprekken met mensen waarvan u het niet verwachtte. Vandaar dat Yammer is opgebouwd rond het idee van open communicatie - waar mensen open werken, gesprekken alleen privé zijn als het moet en waar iedereen profijt heeft van gedeelde informatie.

yammer; office365; Den Haag

Samenwerken aan documenten zonder problemen

Sla al uw bestanden op op één plek en creeer, deel en discusseer over de inhoud zonder dat u uw browser hoeft te verlaten. Markeer bestanden en notities als 'officieel' om ze 'read-only' te maken en zo anderen te laten weten dat ze belangrijk zijn.

yammer; office365; Den Haag

Blijf georganiseerd met Inbox

Blijf op de hoogte van de belangrijkste gesprekken met Inbox. Het is één plek waar u de @mentions, groeps mededelingen, gesprekken en privé berichten kunt bijhouden waar u deel van uitmaakt. Volg de berichten die een directe reactie verlangen in Prioriteits Gesprekken en sla anderen op om later te lezen in Ongelezen Berichten.

yammer; office365; Den Haag

Ontdek wat je nodig hebt

Elke werknemer heeft een schat aan informatie - expertise op een speciaal gebied, content gecreeërd voor een project of inzichten opgedaan uit vorige ervaringen. Yammer laat u zaken ontdekken waar u anders niet achter zou komen: De juiste mensen, documenten en gesprekken waarmee u uw beste werk kan doen.